Marketing Srbija – Izrada Web Sajta

Cenovnik

MARKETING

Društvene mreže – vođenje profila

Vođenje društvenih mreža od 250 EUR. Cena zavisi od tipa i količine sadržaja koji se kreira ali i od veličine zajednice kojom se upravlja (komentari i poruke).

Usluga obuhvata: strategija, planiranje konkretnih projekata i aktivacija, produkcija sadržaja (foto, video, dizajn, copy…) i kompletna komunikacija na stranici kroz poruke / komentare.

Oglašavanje na Google-u

Start 70 EUR (jednokratna uplata) za otvaranje ili preuzimanje naloga, inicijalno istraživanje tržišta, podešavanje konverzija i uvezivanja sa alatima poput Google Analitike i sl.

250 EUR + % budžet (na mesečnom nivou)

Oglašavanje na Facebook-u i Instagram-u

70 EUR za otvaranje ili preuzimanje naloga, inicijalno istraživanje tržišta, implementacija i podešavanje Facebook Pixela (jednokratna uplata).

250 EUR + 10% ukupnog budžeta (na mesečnom nivou)

NAPOMENA:  Cene marketinga su okvirnog karaktera i zavise od konkretnog zahteva klijenata.

WEB DIZAJN

Izrada landing stranica

Cena izrade sales funnel-a je 90 EUR, obuhvata strategiju prodaje i izradu landing stranice za konverziju bilo da je u pitanju kurs, ebook, webinar, proizvodi i drugo, sa prilagođenim modernim dizajnom i podešavanjem Google Analitike i Facebook Pixela za konverziju uz dodatne opcije i mogućnosti intergacija mailing sistema za automatizaciju konverzije.

*Cena zavisi od konkretnog zahteva klijenta.

Izrada web sajtova / online prodavnica

Cena već od 450 EUR, navedena cena obuhvata izradu internet prezentacije sa prilagođenim dizajnom i podešavanjem Google Analitike i Facebook Pixela, domen i hosting 10 GB uz mogućnost povezivanja shopa sa Instagramom.

*Cena sajtova varira u zavisi od konkretnog zahteva klijenta.

Izrada mobilnih aplikacija web / iOS / Android

Cenu je moguće dati na osnovu kompletnog projektnog zadatka kao i da li je sama aplikacija po želji web, hibridna… može biti od 3.000 eur do 100.000+ eur. Za izradu mobilnih aplikacija najbolje je poslati zahtev za ponudu zajedno sa projektnim zadatkom i/ili zakazati sastanak za izradu istog.

STRATEGIJE

Izrada strategije – Cena od 1.200 EUR, zavisi od kompleksnosti zahteva, industrije u kojoj se klijent nalazi, roka izrade i detaljnosti akcionog plana.

Usluga se sastoji iz izrade dokumenta koji u sebi ima dve celine. Prva celina je izrada strategije digitalnog nastupa, dok je druga izrada akcionog plana (taktike) kako tu strategiju primeniti u poslovanju sa jasnim koracima, tehnologijama i konkretnim primerima.

Posebna ponuda (po meri)

Ukoliko imate potrebu za više pomenutih usluga, možemo napraviti posebne pakete, koji će u ukupnom zbiru biti povoljniji nego zbir pojedinačnih usluga. Možemo skrojiti i posebnu cenu po zahtevu. Kontaktirajte nas

Call Now Button