Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

Cenovnik

MARKETING

Društvene mreže – vođenje profila

Vođenje društvenih mreža od 400 EUR. Cena zavisi od tipa i količine sadržaja koji se kreira ali i od veličine zajednice kojom se upravlja (komentari i poruke).

Usluga obuhvata: strategija, planiranje konkretnih projekata i aktivacija, produkcija sadržaja (foto, video, dizajn, copy…) i kompletna komunikacija na stranici kroz poruke / komentare.

Oglašavanje na Google-u

Start 70 EUR (jednokratna uplata) za otvaranje ili preuzimanje naloga, inicijalno istraživanje tržišta, podešavanje konverzija i uvezivanja sa alatima poput Google Analitike i sl.

Od 350 EUR + % budžet (na mesečnom nivou)

Oglašavanje na Facebook-u i Instagram-u

70 EUR za otvaranje ili preuzimanje naloga, inicijalno istraživanje tržišta, implementacija i podešavanje Facebook Pixela (jednokratna uplata).

Od 250 EUR + 10% ukupnog budžeta (na mesečnom nivou)

NAPOMENA:  Cene marketinga su okvirnog karaktera i zavise od konkretnog zahteva klijenata.

WEB DIZAJN

Izrada landing stranica

Cena izrade sales funnel-a okvirno 150 – 500 EUR, obuhvata strategiju prodaje i izradu landing stranice za konverziju bilo da je u pitanju kurs, ebook, webinar, proizvodi i drugo, sa prilagođenim modernim dizajnom i podešavanjem Google Analitike i Facebook Pixela za konverziju uz dodatne opcije i mogućnosti intergacija mailing sistema za automatizaciju konverzije.

*Cena zavisi od konkretnog zahteva klijenta.

Izrada web sajtova / online prodavnica

Cena već od 450+ EUR, navedena cena obuhvata izradu internet prezentacije sa prilagođenim dizajnom i podešavanjem Google Analitike i Facebook Pixela, domen i hosting 10 GB uz mogućnost povezivanja shopa sa Instagramom.

*Cena sajtova i online prodavnica varira u zavisi od konkretnog zahteva klijenta. *Dodatno se naplaćuje dodavanje i ažuriranje informacija poput (proizvoda, proizvodnih fajlova i slično ukoliko ih ima preko 100 kom jer angažuju dodatne sate za izradu istog)

Izrada mobilnih aplikacija web / iOS / Android

Cenu je moguće dati na osnovu kompletnog projektnog zadatka kao i da li je sama aplikacija po želji web, hibridna i drugo. Cena može biti u rasponu od 3.000 EUR pa i preko 100.000 EUR za izradu mobilnih aplikacija. Najbolje je poslati zahtev za ponudu zajedno sa projektnim zadatkom i/ili zakazati sastanak za izradu istog.

STRATEGIJA za biznise

Izrada strategije – Cena od 1.200 EUR i može varirati zavisno od kompleksnosti samog zahteva, industrije, tipa biznisa, roka izrade i detaljnosti samog akcionog plana i procesa.

Usluga se sastoji iz izrade dokumenta koji u sebi ima dve celine. Prva celina je izrada strategije digitalnog nastupa, dok je druga izrada akcionog plana (procesa) kako tu strategiju primeniti u poslovanju sa jasnim koracima, tehnologijama i konkretnim primerima.

Posebna ponuda (custom po meri)

Ukoliko imate potrebu za više pomenutih usluga, možemo napraviti posebne pakete, koji će u ukupnom zbiru biti povoljniji nego zbir pojedinačnih usluga. Možemo skrojiti i posebnu cenu po zahtevu.

Kontaktirajte nas >>

Scroll to Top
Call Now Button