Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

Pravila i uslovi korišćenja

Hvala što posećujete MarketingSrbija molimo da pažljivo pročitate uslove i odredbe sadržane u ovom dokumentu, jer bilo kakvo korišćenje ove web stranice podrazumeva Vaše prihvatanje uslova i pravila korišćenja navedenih u ovom dokumentu.

Poboljšavamo naše usluge i oglašavanje koristeći Microsoft Clarity da bismo videli kako koristite našu veb lokaciju. Korišćenjem našeg web sajta saglasni ste da mi i Microsoft možemo da prikupljamo i koristimo ove podatke. Naša izjava o privatnosti sadrži više detalja.

Sarađujemo sa Microsoft Clarity i Microsoft Advertising kako bismo pratili način na koji koristite i interagujete sa našom veb lokacijom putem metrika ponašanja, toplotnih mapa i reprodukcije sesija radi poboljšanja i marketinga naših proizvoda/usluga. Podaci o korišćenju veb stranice prikupljaju se koristeći kolačiće prvih i trećih lica i druge tehnologije praćenja radi utvrđivanja popularnosti proizvoda/usluga i online aktivnosti. Dodatno, ove informacije koristimo u svrhu optimizacije veb stranice, sprečavanja prevare i za potrebe oglašavanja. Za više informacija o tome kako Microsoft prikuplja i koristi vaše podatke, posetite Microsoft Izjavu o privatnosti.

Politika Privatnosti Web stranice

Sve lične informacije ili materijali poslati web stranicama MarketingSrbija.rs podležu politici privatnosti i zaštiti ličnih podataka MarketingSrbija.rs, koji su navedeni u ovom obaveštenju o zaštiti privatnosti.

Prava intelektualne svojine

® Reg. Zaštitni znak brenda MSrbija / Marketing Srbija. Sva prava zadržana.

MSrbija kao brend koji je pod okriljem nekoliko pravnih lica poseduje autorska i druga prava intelektualne svojine nad svim tekstovima, slikama i drugim materijalima sadržanim na ovoj web stranici. Ukoliko smatrate da je nešto sporno ili neprikladno sa sadržajem molimo da nas obavestite putem e-maila kako bi razmotrili i dejstvovali u skladu sa istim.

Dozvoljeno Vam je da pretražujete ovu web stranicu, preuzimate sadržaj putem skladištenja na „hard disku“, pod uslovom da sačuvate sva autorska prava i ostala prava na vlasništvo kao i zaštitni znak/žig/logo vlasnika.

Nijedan deo ove web stranice ne sme se prodavati ili distribuirati u komercijalne svrhe niti sme biti modifikovan ili uklopljen u druga poslovanja, publikacije ili web stranice.

Tekstovi, logotipovi, znakovi i uslužni tekstovi prikazani na ovoj web stranici pripadaju MSrbija. Ništa sadržano na ovoj Web stranici se ne sme tumačiti kao dozvola za korišćenje bilo kog žiga prikazanog na ovoj web stranici. Vaše korišćenje/zloupotreba žigova prikazanih na ovoj stranici ili bilo kom drugom sadržaju na web stranici, osim datih u Uslovima i Pravilima korišćenja, strogo je zabranjeno.  Sajt je informativnog tipa te navedene informacije outsorsuje kompanijama sa kojima sarađuje pod brendom MSrbija.

Lični podaci

Vrste prikupljenih podataka

Osim forme koju dobrovoljno popunjavate radi kontakta i informacija. Možemo vas zamoliti da nam dostavite određene lične informacije koje se mogu koristiti da vas kontaktiraju ili identifikuju (“lični podaci”). Informacije koje se mogu identifikovati mogu uključivati, ali nisu ograničene na:

 • e-mail adresa
 • ime i prezime
 • broj telefona
 • kolačići i podaci o korišćenju

Svi podaci koriste se u informativne svrhe, ugovor sklapate sa kompanijom iza brenda MSrbija ili nekim od saradnika zavisno do vašeg upita za neku od usluga. Sa kojom nakon inicijalnog razgovora dogovarate medjusobnu saradnju (može se odnositi na hosting, domen, Ad manager, Google i slično… u skladu sa regulativama platforma i zavisno od vaših zahteva).

Podaci o upotrebi

Takođe možemo da prikupimo informacije o tome kako se pristupa i koristi usluga (“Podaci o korišćenju”). Ovi podaci o korišćenju mogu da sadrže informacije kao što su Internet protokol adrese računara (npr. IP adresa), tip pregledača, verzija pregledača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Podaci za praćenje i kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i čuvanje određenih informacija. Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koje mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču sa veb lokacije i čuvaju se na vašem uređaju. Tehnologije praćenja koje se takođe koriste su svetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija i za poboljšanje i analizu naše usluge. Možete uputiti Vašem pretraživaču da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje.

Primeri kolačića koje koristimo:

 • kolačići sesije za rad servisa
 • Preference Cookies da bismo zapamtili vaše postavke i različite postavke
 • bezbednosni kolačići za bezbednosne svrhe

Korišćenje podataka MSrbija prikupljene podatke koristi za razne svrhe:

 • da obezbedi i održava Uslugu
 • da vas obavestite o promenama
 • da vam omogući da učestvujete u interaktivnim funkcijama kada to odlučite
 • pružanje podrške (UX user friendly)
 • da obezbedi analizu ili vredne informacije kako bismo mogli poboljšati uslugu
 • da prati korišćenje usluge
 • otkrivanje, sprečavanje i rešavanje tehničkih pitanja
 • u cilju poboljšanja podrške

Prenos podataka

Vaše informacije, uključujući i lične podatke, mogu se preneti i održavati na računarima koji se nalaze izvan vaše države, pokrajine, zemlje ili druge državne nadležnosti gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od zakona iz vaše nadležnosti. Ako se nalazite izvan Srbije i odlučite da nam date informacije, molimo vas da imate na umu da podatke, uključujući i lične podatke, prenosimo u Srbiju i tamo ih obradimo. Vaša saglasnost za ovu Politiku privatnosti koju prati vaše podnošenje takvih informacija predstavlja vaš pristanak na taj prenos. MSrbija će preduzeti sve neophodne korake kako bi se osiguralo da se vaši podaci tretiraju na siguran način iu skladu sa ovom Politikom privatnosti, a nikakav prenos vaših ličnih podataka neće se izvršiti u nekoj organizaciji ili zemlji, osim ako ne postoje adekvatne kontrole, uključujući sigurnost vaših podataka i druge lične podatke.

Bezbednost podataka

Sigurnost vaših podataka nam je važna, ali zapamtite da nijedan način prenosa putem Interneta, ili način elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Iako nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost.

Google Analitics

Google Analitics je usluga veb analitike koju nudi Google i koja prati i prijavljuje saobraćaj na veb-lokaciji. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje upotrebe naše usluge. Ovi podaci se dele sa drugim Google uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa svoje vlastite mreže oglašavanja. Možete isključiti mogućnost da svoju aktivnost na usluzi stavite na raspolaganje Google Analitics-u tako što ćete instalirati dodatak za Google Analitics opciju za isključivanje. Dodatak sprečava da Google Analitics JavaScript (ga.js, analitics.js i dc.js) deli informacije sa Google Analitics o aktivnostima poseta. Više informacija o Google-ovoj praksi privatnosti potražite na veb stranici: https://policies.google.com/privaci?hl=en

Linkovi na druge web stranice

Linkovi na druge web stranice MSrbija mogu Vas odvesti izvan mreže MSrbija. MSrbija ne snosi odgovornost za sadržaj, tačnost ili funkciju tih stranica. Linkovi su dati u dobroj veri i MSrbija se ne smatra odgovornom za bilo kakve kasnije promene na drugim web stranicama za koje smo dali link. Uključenje linkova na druge stranice ne označava potvrdu MSrbija. Preporučujemo da pažljivo pročitate zakonska obaveštenja o privatnosti na ostalim web stranicama koje posećujete.

Odgovornost

MSrbija i treće strane koje su učestvovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove stranice u naše ime nemaju nikakvu odgovornost za direktne, slučajne, posledične, indirektne ili kaznene štete, troškove, gubitke ili bilo kakvu odgovornost koja proizlazi iz pristupa, upotrebe, nemogućnosti upotrebe, promene sadržaja ove web stranice ili proizlaze iz bilo kojih drugih web stranica kroz link na ovoj web stranici ili kroz bilo koje akcije koje preduzimamo ili ne preduzimamo kao rezultat bilo koje elektronske poruke koju ste poslali.

MSrbija i treće strane koje su učestvovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove web stranice nemaju odgovornost održavanja materijala i usluga dostupnih na ovoj web stranici niti dostavljanja povezanih ispravki, nadopuna ili objava. Svaki materijal dostupan na ovoj stranici podložan je promeni bez prethodnog obaveštenja.

Takođe, MSrbija ne prihvata odgovornost za bilo koji gubitak prouzrokovan virusima koji mogu zaraziti Vaš kompjuter ili bilo koju drugu imovinu kroz upotrebu, pristup ili preuzimanje bilo kog materijala sa ove web stranice. Ukoliko odlučite da preuzimate materijal sa ove web stranice, činite to na sopstvenu odgovornost.

Odricanje od zarade

Rezultati kampanja (Ads oglašavanja) se mogu razlikovati od pojedinca do pojedinca u izračunavanju profita i zavise od industrije, kapaciteta, budžeta za oglašavanje i drugih faktora. Navedeni podaci o prodaji su naši lični podaci o prodaji kroz kampanje u primerima. Imajte na umu da naši rezultati nisu tipični, mi ne impliciramo da ćete ih duplirati (ili učiniti bilo šta po tom pitanju). Prosečna osoba koja prati bilo koju informaciju „kako da/how to“ dobija male ili nikakve rezultate. Ove reference koristimo samo kao primer. Vaši rezultati mogu da variraju i zavise od mnogih faktora uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše iskustvo, iskustvo i radnu etiku – ne dajemo nikakve garancije. Svako poslovanje podrazumeva rizik, kao i nameran i dosledan napor i akciju. Ako niste voljni da to prihvatite, onda mi nismo baš najbolji za vas.

Newsletter

Prijavom na email listu ili bilo kojom komunikacijom kroz naše kanale dobrovoljno ostavljate vašu email adresu, ona može biti upotrebljena u svrhe komunikacije, slanja obaveštenja i informacija o uslugama, inovacijama kao i zanimljivostima iz blog sekcije. Vi se u svakom trenutku možete odjaviti sa mailing liste (klikom na link za odjavu) i vaš email će biti izbrisan.

Čuvanje podataka sajtova i aplikacija

MSrbija nije u dužnosti da podatke o vašem sajtu, šifre, baze podataka, aplikacija, domena čuva osim u posebnim slučajevima kada je to posebno navedeno i unapred dogovoreno sa klijentom. Prilikom svake izrade sajta/aplikacije dostavljamo pristupne šifre kao i informacije o trajanju vašeg hosting naloga i domena (uključujući i sve login podatke za cPanel odnosno hosting) kako bi i sam mogao kasnije održavati ili prepustiti nekoj agenciji (trećem licu) na dalje angažovanje, na klijentu je da li ćete nakon isteka isti obnoviti i održavati ga aktivnim i dostupnim.

Domen

Kako MSrbija ne prodaje usluge hostinga/domena već to reguliše treće lice (partner koja je klijent izabrao). Nakon više od 30 dana od isteka domena, postoji mogućnost da domen uđe u stanje propagacije domena, savetujemo da pratite stanje i vreme isteka kako do toga ne bi došlo, takodje dobićete mail od nas u kome vas obaveštavamo čak 30 dana pre isteka.

U slučaju da niste obnovili hosting paket a da je isti preko nas (kod naših saradnika i provajdera), nakon 7 dana vaši podaci sajta se brišu iz sistema (pravila i uslovi provajdera kod koga se vaš sajt bude hostovao) uvek možete uraditi ceo backup sajta i podataka pre isteka.

MSrbija ne snovi nikakvu odgovornost za informacija nakon isteka hostinga i domena, u svakom trenutku nas putem emaila možete pitati za status istih *(odnosno hosting provajdera kod koga se nalazi vaš sajt). Kako je svako vlasnik svog sajta tako su i odgovornosti o aktivnosti istog odluka i postupci na korisniku.

Takođe MSrbija ne snosi nikakvu odgovornost za gubitak šifri i čuva samo one podatke koji su relevantni i važni za održavanje aktivnih sajtova, osim u slučajevima kada je to drugačije dogovoreno sa klijentom.

*Zadržavamo pravo izmena i ispravki ovog obaveštenja. Molimo Vas da pristupate ovoj web stranici s vremena na vreme kako biste imali pregled novih informacija.

Scroll to Top
Call Now Button