Marketing Srbija – Izrada Web Sajta

MARKETING

Sve što treba da znate o marketingu u cilju povećanja online prodaje vaših usluga/proizvoda kao i da uspešno vodite marketing kampanju na društvenim mrežama.

INTERNET MARKETING

Pod pojmom “Internet marketing kampanja” podrazumevamo objedinjen proces istraživanja i kreiranja strategije Internet nastupa u odnosu na željene ciljeve. Dobra strategija online nastupa može dati vrhunske rezultate koji u odnosu na utrošeni budžet mogu da budu i znatno uspešniji od klasičnih vidova marketinga. Bilo da posedujete postojeći Internet biznis koji želite da učinite profitabilnijim, ili poslujete na tradicionalan način, a uvidjate da Vam je potrebna strategija nastupa na Internetu ili ipak samo imate ideju da započnete Internet biznis – mi Vam možemo pomoći.

Povrat investicije

Šta god da je cilj vaše kampanje, male su šanse da se ostvari ako vašu stranicu ne vide pravi ljudi. Sa nama uvek imate povrat investicije, zato što vam dovodimo klijente koji žele da kupe.

Strategija

Ono što morate da znate jeste da mi nismo tu samo da bismo ispunjavali ono što tražite, nego smo to radi izrađivanja strategije, predlaganja kreativnih ideja i sprovođenja istih na način koji će vam obezbediti nove klijente.

Posvećenost

Sigurno se niste probudili jutros sa željom da postanete ponosni vlasnik Facebook stranice koja predstavlja vaš biznis. Sve što vama treba jesu novi klijenti. Šta kažete na veće klijente? Šta kažete na veće klijente dosta češće? To je ono čemu smo posebno posvećeni, da vam dovodimo što kvalitetnije klijente što češće.

Konverzija

Vaši klijenti su online ovog trenutka i traže vas. Da li vas pronalaze? Ako vas pronalaze da li vas kontaktiraju? Konverzija posetilaca koji se interesuju za vaše proizvode i usluge u kupce je podjednako nauka i umetnost. Kada klijent dođe na vašu stranicu potrebno ga je ubediti da kupuje od vas, zato vam treba tim koji će obaviti ceo proces jer poslednji i prvi koraci su jednako bitni.

Potencijal

Sa 3 800 000 registrovanih facebook profila u Srbiji gotovo da nema ciljne grupe koja nam nije dostupna. Klijenti 71% svih zaposlenih u Srbiji koristi internet. Dvosmerna komunikacija koju Facebook pruža omogućava nam da lako saznamo šta klijenti misle o vašem proizvodu.

Iskustva

Iskustva velikih i malih biznisa govore da Facebook marketing ima veći povrat investicije nego TV oglašavanje.

Lojalnost

Kroz komunikaciju i podršku u realnom vremenu razvijamo odanost potrošača prema vašem brendu.

Targetiranje

Facebook nam omogućava da biramo vašu ciljnu grupu po lokaciji, polu, godinama i interesovanjima.


Besplatna procena marketinga za vaš biznis:

    Ime i prezime *

    Email *

    Mobilni *

    Link vašeg biznisa *

    Call Now Button