Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

web-dizajn-izrada-sajtova-begrad

WEB DIZAJN

Web Dizajn ne predstavlja samo ulepšavanje web sajta već ima veliki marketinški značaj, samim tim utiče na bolje poslovanje vaše firme. Našim iskustvom, dizajnerskim i programerskim veštinama izrade web sajta priblizićemo vaše poslovanje posetiocima vašeg sajta i vizuelno vaš biznis predstaviti na najbolji mogući način.

Naši web sajtovi su pregledni, jasni, i uradjeni najsavremenijim rešenjima sa modernim vizuelnim atrakcijama koje prate svetske trendove iz oblasti web dizajna.

Web sajtove koje izradjujemo poseduju jasno definisan sadržaj, strukturu i strateški rasporedjene elemente tako da posetilac ima čistu i jasnu sliku o sadržaju web sajta i njegovoj svrsi.

Sajtove izradjujemo tako da budu dobro optimizovani za brzo učitavanje, kako posetioci web sajta ne bi morali da čekaju kako bi dobili tražene informacije.

Svakom dogovorenom projektu prilazimo sa velikom dozom odgovornosti, strogo poštujemo dogovorene rokove i pazimo na svaki detalj i iz dizajnerskog i programerskog ugla.

Kompatibilnost

Svi naši web sajtovi su kompatibilni (totalno responsive) sa svim platformama kako na desktop tako i laptop i mobilnim uredjajima. Web sajtovi koje izradjujemo vidljivi su na svim web pretraživačima.

 

Responsive dizajn

Bez ovog elementa biće vrlo teško zadovoljiti neke standarde za SEO i UX, čak je responsive okrenut ka mobilnim telefonima kako Google naglašava “mobile friendly website have better UX “. Ako i sami pogledamo analitiku bilo kog sajta (ili uključimo logiku) danas svi pretražuju preko telefona čak 80-85% ljudi koristi telefon za online aktivnosti.

Dodatne web alatke i aplikacije. Ukoliko postoji potreba možemo vašem web sajtu dodati razne elemente zabavnog ili informativnog karaktera, kao što su:

 • fotogalerija
 • foto slajder
 • kontakt forma
 • facebook, twitter, google ( like, share, follow)
 • horoskop
 • animacije
 • video
 • kursna lista
 • glasanje/anketa
 • brojač poseta
 • live chat sa operaterom
 • google mapa – navigacija
 • e-commerce
 • registracija/login korisnika
 • preuzimanje dokumenta ( word, pdf )
 • vremenska prognoza ili neke druge elemente zavisno od potrebe…

Upravo zbog toga nam je važno da klijentima dostavimo rešenje koje je prilagodjeno njihovim potrebama za interakciju sa korisnicima.

Izrada sajtova

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

eCommerce sajtovi

Sa posebnim akcentom na funkcionalnosti, UX, sistemima za plaćanje karticama, pouzećem i drugo..

Redizajn sajta

Kompletan redizajn od funkcionalnosti do vizuelnog identiteta vašeg online brenda

Mobilne aplikacije

Izrada mobilnih informacija i igrica za iOS i Android platforme.

Održavanje sajtova

Jer spavamo mirnije kad znamo da je online biznis u sigurnim rukama.

Landing stranice

Za posebne potrebe kao što je ebook i druge lead magnet stranice

Grafički dizajn

Logo dizajn predstavlja posebnu kategoriju u izradi web sajta.Web dizajn često obuhvata mnogo širi spektar usluga u kojem Logo dizajn igra važnu ulogu web elementa i izgradnji vašeg brenda.

Custom rešenja

Od programiranja, do komplesnih funkcija kako bi biznis nastavio da se razvija na način koji ste zamislili.

Napravio sam sajt ali nemam zaradu?

Ako je ovo pitanje ono što tebe muči onda te potpuno razumemo, iako je mindset nekih “preduzetnika” imam sajt i to je to – realnost je mnogo surovija, imate sajt ali niko ne zna da on postoji

Online biznis ima nekoliko koraka od planiranja, targetovanja ciljne grupe kojoj sajt treba služiti da lakše i brže dodju do informacija bilo organskom pretragom na Googlu (gde SEO optimizacija daje rezultat biznisu) ili su to marekting kampanje na platformama kao što su Facebook, Instagram, TikTok,  YouTube i slično. 

Kreiranjem kompletne marketing strategije možete pomoći ne samo izradu sajta već i korak posle, upravo taj korak je ono sa čime se dosta kompanija danas svakodnevno trudi da unapredi.

Složićete se da je mnogo lakše kada znamo gde idemo, tako je i sa web sajtom – jasan plan i proces doneće nam željeni rezultat.

Scroll to Top
Call Now Button