Marketing Srbija – Izrada Web Sajta

Održavanje web sajtova / web shopa

Nakon izrade sajta ili online prodavnice posao tek počinje. Održavanje sajta je isto što i održavanje relanog biznisa – ako radnja ne radi nema ni kupaca. Ovaj proces online radnje je malo drugačiji danas jer sve više poslova prvenstveno počinju kroz online marketing kampanje.

Logično je da ukoliko ne ažurate informacije propuštate priliku da iste predstavite vašim potencijalnim klijentima. Bez obzira što je sasvim prirodno da ćete nakon izrade sajta želeti da imate što manje troškova, a dobijete što više od svog sajta – potrebno je raditi na njemu.

Kako vreme prolazi vaša konkurencija raste a samim tim vaša pozicija opada. Zašto? Živimo u vremenu gde se promene u informacijama, uslugama, proizvodima menjaju na mesečnom nivou.

Nakon nekog vremena shvatićete da je sav novac koji ste uložili u izradu sajta uzalud izgubljen, jer više niko ne može da Vas pronađe na prvim strana jer korisnici traže najsvežije i relevantnije informacije.

Šta je tačno održavanje veb sajtova?

Održavanje veb sajtova uključuje niz različitih usluga koje su kombinovane zajedno u jednu celinu. U suštini, kada sklopite ugovor sa kompanijom poput naše za upravljanje vašom veb stranicom, mi obavljamo sav posao vezan za vaš veb sajt. Sve što potrebno je da nam kažete šta vam treba.

Bezbednost web sajtova

Web sajtovi su dans pod stalnom napadom hakera. Većina ovih napada je automatizovana i osmišljena je da bi koristili vaš sajt kao platformu za ubacivanje zlonamernog virusa koji će zaraziti kasnije korisnike i vas.

Osigurati da je vaš sajt siguran i bezbedan za vas i vaše korisnike je #1 prioritet.

Osnovna usluga održavanja web sajtova uključuje:

Redovno ažuriranje svih web stranica

Sadržaj je najvažniji deo vašeg online biznisa. Izmena i dopuna informacija su sastavni deo svake ponude, akcije promene cena i usluga kao i dodavanje novih u okviru vašeg biznisa.

Održavanje stranica

Koristimo najsavremeniju tehnologiju za praćenje i održavanje web sajtova i online prodavnica. Na osnovu ponašanja korisnika na vašem sajtu možemo tačno odrediti koje izmene su potrebne a koje suvišne na nekim stranama kako bi sajt bio isplatljiviji za vas.

Izrada landing stranica

Bez kvalitetne landing stranice koja konvertje posetioca u stvarnog klijenta svaki sajt je samo lepa prezentacija. Ako želite da vaša kampanja ima smisla nije problem u budžetu već u landing stranici na koju ih kampanja vodi. Naš stručni tim će vašu landing stranicu optimizovati za najbolje rezultate.

Reorganizacija web sadržaja za Google

Reorganizacija web sajta i konstantno održavanje može pomoći pozicioniranju vašeg sajta na pretraživačima i povećati posetu ka određenim web stranicama ili proizvodima.

SEO optimizacija sajta

Osim ažurnih informacija dobra link struktura samog sajta doprineće boljoj poziciji na guglu a samim tim i više novih klijenata. SEO optimizacija sajta je jedna od najvažnijih stvari svakog online biznisa.

Call Now Button