Marketing Srbija – Izrada Web Sajta

Email marketing

U slučaju da nemate email bazu, ovo je idealno rešenje za vas. Korišćenjem naše email marketing baze podataka možete poslati newsletter prema definisanim kriterijumima.

Ako šaljete firmama, dajemo mogućnost da odaberete deletnosti, državu i gradove. U ponudi trenutno imamo države regiona (SRB, BIH, CG, HR), evrope iz preko 60 različitih delatnosti.

Preko našeg servisa, pored reklamnih i akcijskih ponuda, možete slati i obaveštenja, kao i razne upite i zahteve. Mi vam omogućavamo dokazano uspešan i najjeftiniji vid marketinga, koji se najbrže realizuje.

Email baza se proverava i ažurira, a mail adrese koje se više ne koriste ili nisu aktivne, se automatski brišu iz sistema. Na ovaj način, promotivni mail se šalje isključivo validnim korisnicima. Za sve dodatne posebne zahteve kao i izradu posebnog softwera prilagođenom vašim potrebama kontaktirajte nas.

Standardni i Premium Newsletter

Ako želite da vam se email marketing kampanja značajno razlikuje od drugih, možemo vam napraviti standardni ili premium newsletter. Za razliku od standardnih newsletter-a, koji su slični, premium newsletter je unikat i radi se specijalno prema vašim zahtevima. Na ovaj način izgled mail-a će biti uvek prepoznatljiv. Kada napravimo idejno rešenje šaljemo na odobrenje, u newsletter-u možete kasnije menjati tekst, linkove i fotografije.

Kreiranje grupa

Mogućnost kreiranja neograničenog broja grupa i kontakata unutar njih. Identifikacija, naziv firme i logotip, tako da newsletter izgleda kao da ste ga poslali sa vašeg maila.

Praćenje kampanje

Praćenje email kampanje je jako bitan segment za uspešno poslovanje. Na ovaj način imate uvid koje email adrese su otvorile vaš mail ili kliknule na neki od linkova koji se nalazi u njemu.

Odjava

Link koji se nalazi na dnu svakog maila, omogućava da se jednim klikom korisnik odjavi sa liste za primanje. Na ovaj način u bazi će ostati samo korisnici koji žele da primaju mail-ove od vas.

Izveštaj

Detaljan izveštaj poslatih, pročitanih, otvorenih, nevažećih i odjavljenih mail adresa. Izveštaj sadrži sve neophodne informacije, koje su uvek dostupne.

Prilagodljivost uredjajima

Naš newsletter je prilagodnjiv svim uređajima tako da će svako videti mail isto, bez obzira da li otvara preko računara, mobilnog telefona ili tableta.

Kapacitet slanja

Naša trenutna email platforma ima kapacitet za slanje do 20.000 email poruka na dan. Ovo je najbrži način da za kratak vremenski period pošaljete veliki broj newsletter-a.


Call Now Button