Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

msrbija-video-produkcija-wallpaper-video-marketing

VIDEO PRODUKCIJA

Video reklama kao jedan od najefektnijih marketing alata u biznisu. Video marketing predstavlja jedan od najefektnijih načina da povećate online prodaju, privučete nove kupce i promovišete proizod/uslugu.

MSrbija se izmedju ostalog bavi i osmišljavanjem, izradom i promocijom digitalnog sadržaja, svima koji žele da unaprede svoje poslovanje i iskoristite pun potencijal interneta. Vaš posao je da se fokusirate na cilj, a mi ćemo vam pomoći u realizaciji istog.

Naša video produkcija nudi profesionalne usluge kreiranja visokokvalitetnih video sadržaja prilagođenih vašim potrebama. Bez obzira da li vam je potreban promotivni video, korporativni film, reklama, muzički spot ili dokumentarac, mi smo tu da vam pomognemo da vaša vizija zaživi na ekranu.

Naš tim stručnjaka za video produkciju sastoji se od iskusnih reditelja, scenarista, kameramana i montažera koji su strastveni u svom radu. Radimo zajedno sa vama od samog početka procesa kako bismo razumeli vašu priču, ciljnu grupu i poruku koju želite da prenesete. Svakom projektu pristupamo individualno i pažljivo planiramo svaku fazu kako bismo postigli najbolje rezultate.

Naša oprema je vrhunskog kvaliteta i omogućava snimanje visoko definisanih video zapisa sa kristalno jasnim zvukom. Takođe, koristimo najnovije tehnologije i softvere za montažu i postprodukciju kako bismo vam pružili finalni proizvod koji će se istaknuti i privući pažnju.

Pored same produkcije, takođe vam pružamo usluge savetovanja i konceptualizacije, pomažući vam da razvijete ideju i stvorite snažan koncept za vaš video. Takođe nudimo i usluge animacije, dodavanje specijalnih efekata i postprodukciju kako bismo unapredili kvalitet i vizuelnu privlačnost vašeg videa.

Naš cilj je da vam pružimo jedinstvenu video produkciju koja će se istaći i ostaviti snažan utisak na vašu publiku. Uz nas, možete očekivati profesionalnost, kreativnost i posvećenost svakom detalju kako bismo zajedno stvorili video sadržaj koji će ispuniti vaša očekivanja i ostvariti vaše ciljeve.

Savremeni video trendovi Vama na dohvat ruke

Za Vaše potrebe osmišljavamo, snimamo, montiramo i radimo postprodukciju svih video materijala u Full HD ili 4k  formatu. Stojimo vam na usluzu za promotivne filmovi, reklame, video prezentacije i sve to uz profesionalan kvalitet i kvalitetnu opremu.

Nudimo Vam kompletan proizvodi proces, bilo da ste malo, srednje ili veliko preduzeće, ili pak pojedinac, možemo učiniti da se Vaše ideje sprovedu u profesionalno video delo.

Reels za Insta

video sadržajem do nove prodaje

TikTok

za brz rast i vidljivost brenda

Youtube

za video klipove koji zarađuju

Fotografisanje prostora

Profesionalno fotografisanje vašeg poslovnog prostora ili kancelarije, skladišta, proizvodnje, radne atmosfere, enterijera i drugih objekata. Usluga obuhvata profesionalne usluge snimanja visokokvalitetnih fotografija koje ističu lepotu, dizajn i jedinstvenost prostora. Bez obzira da li je u pitanju stambeni prostor, komercijalni prostor, restoran, hotel, ili neki drugi objekat, naš tim iskusnih fotografa ima stručnost i kreativnost da uhvati suštinsku atmosferu i karakteristike prostora.

Naši fotografi koriste vrhunsku opremu i tehniku kako bi zabeležili prostor sa najboljim mogućim kvalitetom. Pažljivo biramo uglove, svetlo, kompoziciju i detalje kako bismo pružili fotografije koje prikazuju prostor u najboljem svetlu. Takođe smo vešti u postprodukciji, gde poboljšavamo boje, kontrast, oštrinu i druge aspekte kako bismo dobili finalne rezultate koji zadovoljavaju najviše standarde.

Naša fotografija prostora je idealna za različite svrhe. Možemo vam pomoći da predstavite nekretninu koju prodajete ili iznajmljujete na najbolji način, privlačeći potencijalne kupce ili zakupce. Takođe možemo snimiti fotografije enterijera i eksterijera za hotelske ili restoranske objekte, pružajući gostima vizuelno privlačan uvid u prostor i atmosferu.

Verujemo da fotografije prostora treba da budu autentične i da prikazuju karakter i lepotu na najbolji mogući način. Naš cilj je da vam pružimo visokokvalitetne fotografije koje ističu vaš prostor i pomažu vam da ostvarite svoje ciljeve.

Snimanje prostora

Video tura vašeg prostora vaše firme, kancelarije, skladišta ili proizvodnih hala i slično.

Naš tim će raditi zajedno s vama kako bismo razumeli vaše ciljeve i viziju. Pre samog snimanja, pažljivo planiramo svaku fazu kako bismo postigli najbolje rezultate. Razgovaramo o specifičnim zahtevima i detaljima koje želite istaknuti na snimku, bilo da su to arhitektonske karakteristike, enterijer, eksterijer ili atmosfera prostora. Cilj je da imate video snimak koji će dočarati lepotu i jedinstvenost vašeg prostora.

video-production-tiktok-product-sale

Fotografisanje proizvoda

Predstavite vaš proizvod u najboljem svetlu. Znate onu izreku: “dobra slika svaki proizvod proda” – ništa dalje od istine, danas je izuzetno važno da svaki proizvod online ima savršeno osvetljenje, bude prikazan i realno i funkcionalno, tako svaki fizički proizvod ima nekoliko segmenta u eCommerce shopovima. Profesionalno fotografišemo vaše proizvode svih dimenzija i oblika vodeći računa da služe svrsi kojoj su namenjeni.

Slika podstiče prodaju, što je fotografijom opisniji proizvod potencijalnom kupcu uz obavezan copy/opis proizvoda koji potkrepljuje sliku – veća je šansa za kupovinu istog.

Snimanje proizvoda

Napravićemo promo video vaših proizvoda i predstaviti ih u najprimamljivijem vizuelnom obliku za potencijalnog kupca. Promo video za YouTube ads, Tik Tok, Instagram, Reels format. Sve što je danas popularno i aktuelno sve više organski rast donosi upravo kroz video formate.

Od prekucavanja tekstova preko samog videa, animacija tekstova dok pričate pa i samih vizuelnih efekata bilo da je u pitanju sadržaj za društvene mreže ili profesionalna prezentacija.

Promo video vaše firme

Predstavite vaš biznis kroz promo video koji će na najbolji mogući način objasniti i prikazati čime se bavite.

Pred-produkcija

Video marketing je strategija digitalnog marketinga koja koristi video sadržaj za promociju proizvoda, usluga ili ideja putem online platformi kao što su društvene mreže, veb sajtovi i platforme za deljenje video sadržaja. To uključuje kreiranje, optimizaciju, distribuciju i analizu videa radi postizanja bolje vidljivosti, angažovanosti i konverzija.

Kroz dokazan proces pomoćićemo vam da uspešno isplanirate svoj projekat od prvog dana i sprovedete u delo.

 • Razvijanje koncepta
 • Pisanje skripte
 • Kasting
 • Skauting lokacija

Produkcija videa i sadržaja

Planiranje: Definisanje cilja videa i identifikacija ciljne publike.

Snimanje: Snimanje videa koristeći pametni telefon ili kameru.

Uređivanje: Uređivanje videa koristeći TikTokovu ugrađenu funkcionalnost, dodavanje muzike, tekstova, efekata i tranzicija.

Muzika: Dodavanje popularne muzike ili zvukova u video.

Titlovi: Dodavanje titlova ili natpisa za bolju razumljivost videa.

Optimizacija: Korišćenje relevantnih hashtaga za povećanje vidljivosti videa.

Objavljivanje: Objavljivanje videa na TikToku i deljenje sa publikom.

tiktok-people-sing-clean-man-women-phone-mobile-art

Produkcija u kontekstu video marketinga se odnosi na proces kreiranja video sadržaja. To uključuje sve korake, od planiranja i pisanja scenarija, preko snimanja materijala, montaže, dodavanja zvuka i vizualnih efekata, do finalnog obrađivanja videa pre nego što bude objavljen na online platformama.

Produkcija videa može biti kompleksan proces koji zahteva kreativnost, tehničko znanje i odgovarajuću opremu. Ključni elementi produkcije videa uključuju:

 1. Planiranje: Definisanje ciljeva videa, identifikacija ciljne publike, odabir žanra i stila videa, pisanje scenarija i priprema za snimanje.

 2. Snimanje: Upotreba kamere i drugih tehničkih sredstava za snimanje materijala u skladu sa scenarijem i planom.

 3. Montaža: Selekcija i uređivanje snimljenog materijala kako bi se stvorio konačni video. To može uključivati sečenje, dodavanje tranzicija, zvuka, muzike i vizualnih efekata.

 4. Postprodukcija: Dodavanje finalnih obrada videa, kao što su korekcija boja, zvuka, titlova i drugih elemenata kako bi se postigao visok nivo kvaliteta.

 5. Testiranje i optimizacija: Provera video sadržaja pre objavljivanja kako bi se osigurala ispravnost i kvalitet, kao i optimizacija za online platforme kao što su društvene mreže ili veb sajtovi.

Produkcija videa je ključan deo video marketinga, jer kvalitetan video sadržaj može privući pažnju publike, povećati angažovanost i doprineti uspehu marketinške kampanje.

Tu smo da napravimo efikasne, zabavne, emotivne video sadržaje:

 • reklame
 • promo video
 • korporativni video
 • filmski događaj
 • kratke filmove
 • muzičke spotove
 • video reklame za društvene mreže
 • dokumentarce

Post-Produkcija (obrada video materijala)

Montaža

Selekcija i uređivanje snimljenog materijala kako bi se stvorio konačni video. To može uključivati sečenje, dodavanje tranzicija, efekata, titlova i drugih elemenata kako bi se postigao željeni izgled i osećaj videa.

Korekcija boja

Prilagođavanje boja i kontrasta video materijala kako bi se postigao određeni vizuelni stil ili atmosfera.

Dodavanje zvuka

Dodavanje zvuka, kao što su muzika, glasovni overi, zvukovi efekti i pozadinska buka kako bi se poboljšao zvučni doživljaj videa.

Vizualni efekti

Dodavanje specijalnih vizualnih efekata, kao što su animacija, grafički elementi, ili specijalni efekti kako bi se postigao željeni vizuelni izgled i osećaj videa.

Titlovi i grafike

Dodavanje titlova, natpisa, logoa i drugih grafičkih elemenata kako bi se poboljšala čitljivost, jasnoća i vizuelna privlačnost videa.

Završne obrade

Finalno uređivanje i optimizacija videa kako bi se postigla visok kvalitet, brzina učitavanja i kompatibilnost sa različitim platformama.

Snimanje video materijala je proces kreiranja videa za sve male i velike biznise i brendove u svrhe promocije kroz video format. To može uključivati planiranje, odabir lokacija, postavljanje scene, podešavanje svetlosti i zvuka, snimanje željenih scena ili sadržaja, kao i eventualno korišćenje rekvizita, kostima ili drugih elemenata za postizanje željenog efekta.

Ovaj proces može biti detaljan i zahtevati pažljivo planiranje kako bi se postigli željeni rezultati pri snimanju video materijala. Nakon završetka snimanja, sledi uređivanje, dodavanje efekata, montaža zvuka i obrada slike kako bi se snimljeni materijal oblikovao u finalni proizvod koji je spreman za objavljivanje.

Post-produkcija, ili obrada video materijala, je faza u procesu kreiranja video sadržaja nakon snimanja materijala, a pre finalne objave videa. Ova faza uključuje različite korake kako bi se video materijal dovelo do konačnog oblika koji je spreman za distribuciju na online platformama. Post-produkcija može biti kompleksan proces koji zahteva korišćenje specijalizovanog softvera i tehničko znanje.

Fleksibilni smo po pitanju usluga, tako da nas možete angažovati i ako ste već započeli projekat kako bi vam pomogli da finiširate isti u roku.

 • video montaža
 • animacije
 • snimanje glasa
 • motion graphics

Post-produkcija video materijala je važna faza u procesu kreiranja video sadržaja, jer omogućava fino podešavanje i optimizaciju videa kako bi se postigao profesionalni izgled i kvalitet, što može doprineti uspehu video marketing kampanje. Pošaljite upit sa svim detaljima i odgovorićemo u najbržem mogućem roku.

Scroll to Top
Call Now Button