Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

izrada-sajtova-ecommerce-shop-cena-laptop-desktop

Izrada web Sajtova i eCommerce shopa (cena)

Do sada smo izradli hiljade sajtova i online prodavnica za razne biznise na balkanu i širom sveta. Od najmanjih prezentacionih sajtova do kompleksnih sistema, od  WordPress sajtova, WooCommerce shopova, BigCommerce do custom rešenja zavisno od potreba klijenta i svrhe samog biznisa.

Sajtove radimo isključivo za potrebe vašeg biznisa – što znači da pravimo sajtove koji konvertuju prodaju, donose novac i potencijalne klijente.

Da li Vaš sajt donosi zaradu i pravi prodaju?

Danas skoro svaki biznis ima web-sajt ali na žalost 80% sajta ne donosi zaradu. Dokle god sajtove rade (prijatelji i kumovi drugari) takav sajt jeste jeftin ili na kraju ipak skup i nema svrhu, dugo se čeka na izradu – ne donosi zaradu i vaš biznis stagnira. 

Mi pravimo sajtove koji su prilagođeni vašem biznisu. Na taj način obezbeđujemo da oni sadrže elemente koji donose vrednost potencijalnim posetiocima a Vama prave profit.

Usko smo fokusirani na UX/UI dizajn odnosno da sajt služi potencijalnim kupcima, da lako i brzo dođu do traženih informacija kao i kupovine proizvoda kada je u pitanju web shop (eCommerce) sa integrisanim sistemima za plaćanje karticama u RSD, EUR ili dolarima zavisno od tržišta na kome poslujete.

Mogu biti višejezični pa čak i na ruskom, engleskom, nemačkom, kineskom i drugim jezicima širom sveta.

Imaš sajt ali nemaš prodaju?

Kako da organski povećaš broj poseta na sajtu?

Svaki sajt bez poseta kao i da ne postoji, naziv sajta koji stavite na vizit karti negde ili na Instagramu neće vam doneti posao i prodaju. Ono što vam donosi prodaju je posetioci koji su zainteresovani za vašu uslugu/proizvod a to mogu pronaći na dva načina:  da im “iskoči” reklama na društvenim mrežama (PPC kampanje)  ili da traženi pojam ukucaju u Google i dobiju predlog sajtova koji su organski rangirani na prvim stranama (ovde je zaslužan SEO kao dugoročno efikasniji i isplatljiviji metod). 

Evo živog primera kako ti izgleda u praksi: Uzmimo za primer ketering biznis,  postigli smo da ako ukucate u Google pretraživač “ketering za devojačko veče” videćete Slančizketering sajt na prvoj strani (ovo je ključna fraza za biznis i ona im donosi organske upite).

Na ovaj način vaš sajt/shop može dobijati organski upite i prodaju bez plaćenih reklama.

Šta radimo prilikom izrade Sajta?

Jer znamo da samo napravljen sajt bez ovih stavki nije spreman za online biznis. Želimo da vaš novi sajt postavimo na zdrave temelje kako bi mogli da razvijate svoj biznis. Pre svake izrade savetujemo se oko svih detalja i planiramo sajt tako da on raste u budućnosti, a ne stagnira.

Indexiranje

Sajt povezujemo sa Google Consolom za brže indexiranje sadržaja u google pretrazi

A/B testiranje

Za bolji UX sajt testiramo alatkama za praćenje kretanja korisnika kao bi postavili elemente za veći CTR

Osnovna SEO optimizacija

Pravimo sajtove kao bi bili spremni za dalju SEO optimizaciju

Analiza potencijala biznisa

Analiziramo konkurenciju i vaš potencijal na tržištu

Povezivanje plaćanja

Integrišemo sisteme za plaćanje karticama u RSD, EUR ili dolarima, pouzećem ili po predračunu zavisno do potreba

Analitika GA4/GTM

Integrišemo analitiku za praćenje korisnika i podataka na sajtu

Hosting

Pravi hosting je ključ za brzinu i bezbednost, u saradnji smo sa preko 20 provajdera iz celog sveta

Pravi domen za biznis

Odabir domena može biti od ključne važnosti nekada za SEO kao i sam brend

Pravimo sajtove koji konvertuju

fokusirani na roi sajta
Svaki sajt služi biznisu
9.8/10

Šta treba znati pre nego počneš izradu sajta!?

Sajt sam po sebi ne znači ništa osim ukoliko ga neko ne posećuje, to je kao da imate restoran bez gostiju. Ono što je sledeća faza nakon izrade sajta je marketing koji može biti vidljiv odmah (PPC kampanje kroz Meta Ads ili Google Ads) i dugoročno vidljiv, efikasan i stabilan za svaki online biznis je SEO. 

Nakon izrade sajta instaliramo pixel i kroz Meta Ads možemo utvrditi tačno koliko te košta da neko kupi sa tvog sajta, tako ćemo znati da isplaniramo budžet koji će ti donositi profit. Kreiramo remarketing kampanje koje konvertuju prodaju na tvom sajtu  ciljanje publike koja već zna za tvoj proizvod/uslugu. 

Kroz neko vreme rada na SEO optimizaciji imaćeš upite i prodaju ali će taj rad koštati skuplje od kampanja na instagramu i facebooku ali ćeš vremenom ceo biznis bazirati na organskoj prodaji i ne moraš više plaćati PPC kampanje.

Da li ovo deluje malo konfuzno da se odlučiš? Popuni upit i daćemo ti detaljnu analizu postojećeg sajta ili predlog šta je najbolje rešenje za tvoj novi sajt. Cilj nam je dugorona saradnja i zato smo fokusirani na ROI (odnosno da tvoj sajt zarađuje i tvoj biznis raste).

Kako da znaš da tvom sajtu treba redizajn?

Veliki broj korisnika odmah napusti sajt ukoliko se učini vizuelno lošim ili sadrži zastarele informacije koje nisu od koristi, ukoliko mora da zumira da bi pročitao tekst jer nije prilagodjen mobilnim uredjajima. Takodje svi žele brzu informaciju tako da vidljivo dugme za telefon donosi do 50x veći broj poziva od sajta koji nema dugme za poziv.

Ažurnost informacija, cena, slika, pa i sigurnosti je obaveza svakog online biznisa danas koji želi da ostane u koraku sa vremenom. Platforme se menjaju i ažuriraju na skoro nedeljnom nivou (sigurnosni update kada pričamo o WP sajtovima) do samih ažuriranja za shopove koji imaju sisteme za plaćanje (neažuran sistem neće dozvoliti kupcu kupovinu a vi nećete znati za kvar osim ako ne održavate i pratite greške kako bi ih otklonili).

Cena izrada sajta?

Za biznise kojima je potrebno da imaju prezentacioni sajt sa informacijama, uslugama i formama za upit cena je od minimum 450 eur (*cena varira zavisno od nekoliko parametara – tačnu cenu možete dobiti kada pošaljete upit).  Svaki sajt je fokusirano prilagođen potencijalnim korisnicima jer su upravo to vaši novu kupci/klijenti. 

Cena izrade eCommerce - web shopa?

Cena online prodavnice može koštati hiljade eura zavisno do kompleksnosti shopa, integracija sa drugom sistemima, obimnosti samog shopa i slično. Primer neki manji shop izradili smo za 800 eur dok su neki drugi koštali preko 7.500 eura. Tačnu cenu izrade možete dobiti nakon što popunite upit za izradu e-commerce sajta.

Vreme za izradu sajta?

Znamo da je vreme novac i vodeći se tom logikom proces izrade sajta formirali smo tako da za najkraće moguće vreme dobijete gotov i testiran projekat. Vreme same izrade može biti 7-10 dana kada je u pitanju prezentacioni sajt (sve zavisi od dostave svih potrebnih informacija za izradu sajta).

Što se tiče eCommerce sajtova oni su malo kompleksniji i njihov rok zavisi od treće strane npr. sistem za kartično plaćanje  i drugih parametra koji nisu u našoj kontroli, međutim imamo shopove koje smo završili i za manje od 2 nedelje a neke i za mesec dana


Scroll to Top
Call Now Button