Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

Digitalna Marketing Agencija Beograd

Marketing za tvoj Biznis

Kroz marketing kampanje dobijamo tačne podatke, ono najvažnije što vaši potencijalni klijenti misle o vašim proizvodima /uslugama. 

Njihovom analizom čemo doći do rešenja koja donose profit vašem biznisu.

meta ads

10/10

Facebook + Instagram Ads

kampanje koje donose profit

PPC kampanje za veći ROI

Financial data-bro (1)

Šta mi radimo
za Vaš biznis?

Kreiramo proces marketing kampanje. To znači da ćemo nakon par nedelja znati tačno kakve rezultate možemo da očekujemo od kampanja i koje su profitabilne za vaš biznis.

Zakažemo sastanak i popijemo kafu, čaj u Beogradu, Novom Sadu, ili online u celom svetu dok pričamo o vašem biznisu nailazimo na rešenja koja smo ranije implementirali za nekog od klijenata, tako ćemo doprineti iskustvom i sam start vaše kampanje.

Nas biraju kao SEO Agenciju

Druge marketing agencije nas biraju za outsourcing partnere jer živimo SEO. Dokazali smo rezultate bezbroj puta za različite niše i grane biznisa na SRB i ENG jeziku.

seo data impresion gsc (4)

Agencija za Digitalni Marketing - Beograd

Kao agencija za digitalni marketing u Beogradu, specijalizovani smo i pružamo usluge vezane za digitalni marketing. Fokusirani smo na ROI i različite aspekte digitalnog marketinga, uključujući:

1. Izrada i optimizacija veb sajtova: Ovo uključuje kreiranje modernih, responzivnih i funkcionalnih veb sajtova, kao i njihovo optimizovanje kako bi bili dobro rangirani na pretraživačima.

2. SEO (Search Engine Optimization): Agencije za digitalni marketing pomažu klijentima da poboljšaju svoju vidljivost na pretraživačima, što dovodi do većeg broja poseta i potencijalnih kupaca.

3. SMM (Social Media Marketing): Ova usluga se fokusira na promociju klijenata putem društvenih mreža, kao što su Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

4. PPC (Pay-Per-Click) oglašavanje: Ovo podrazumeva kreiranje i upravljanje plaćenim reklamama na raznim platformama, gde klijent plaća samo kada neko klikne na oglas.

5. Content Marketing: Ova strategija uključuje kreiranje kvalitetnog sadržaja koji privlači ciljnu publiku i podstiče ih na akciju.

6. Email Marketing: Ova usluga se odnosi na slanje ciljanih marketinških poruka putem elektronske pošte kako bi se održavala veza s postojećim klijentima ili privlačili novi potencijalni kupci.

7. Analitika i merenje rezultata: Agencije prate performanse marketinških kampanja i pružaju analize kako bi klijenti mogli donositi informisane odluke o daljim marketinškim strategijama.

Važno je napomenuti da je digitalni marketing dinamično područje koje zahteva stalno praćenje novih trendova i tehnologija kako bi se postigao uspeh. Kao agencija za digitalni marketing naš zadatak je prilagoditi strategije prema promenama u industriji i ciljevima vašeg biznisa kao klijenata kako bi ostvarili što bolje rezultate.

Kakav je proces rada sa nama?

Mi smo ona agencija od koje te ne boli glava, ona koja ostavi "srce na terenu" i ceo tim je uključen. Znamo da lajkovi nisu prodaja zato smo ROI fokusirani.
01

Zakažemo sastanak

Na kome prolazimo da li smo savršen fit i na koji način možemo pomoći vašem biznisu.

02

Testiramo A/B

Kampanje i ostavljamo one koje donose profit i daju snagu vašem biznisu.

03

Napravimo demo

Landing page, sajta, shopa , procesa ili kampanje zavisno od strategije i potreba.

04

Razvijamo biznis

Jer se vodimo činjenicama i ulažemo svo znanje u razvoj vašeg biznisa kao da je naš.

05

Kreiramo strategiju

Koja je specifično osmišljena za vaš biznis i vašu ciljnu grupu.

06

Optimizujemo profit

Na osnovu tačnih podataka možemo optimizovati profit i plan razvoja.

Imate pitanja?
Evo odgovora

Našu digitalnu marketing agenciju čini strastveni tim stručnjaka koji pomaže klijentima da ostvare uspeh na digitalnom tržištu u Beogradu i šire. Sa kreativnim pristupom i dubokim razumevanjem ciljne publike, pružamo personalizovane strategije i rešenja kako bi klijenti postigli maksimalne rezultate.

Naša posvećenost i profesionalnost čine nas pouzdanim partnerom za sve digitalne marketinške potrebe, pružajući podršku i savete tokom celog procesa.

Mislimo da je svaki biznis specifičan kao i ciljna grupa, zakažite sastanak ili popunite upit gde ćemo analizom dati tačnu procenu.

Naravno, ako imate shop i  online prodaju aSEO vam nije glavni kanal prodaje (nešto radite pogrešno). Danas ako neko ukuca vaše proizvode ili brend a ne pronađe Vaš biznis na prvim stranama Googla – gubite prodaju.  

Kroz SEO optimizaciju možemo obezbediti da imate više organskog prometa.

Da, način na koji vodite društvene mreže odvaja vas biznis od konkurencije a približava ciljnoj grupi. 

Kod vođenja društvenih mreža naša marketing agencija je fokusirana na prodaju i profit koji će vaš profil doneti a ne broj pratilaca.

Marketing na društvenim mrežama i PPC kampanje su ključne usluge koje naša digitalna marketing agencija u Beogradu pruža.

Naš stručni tim analizira ciljnu publiku klijenata i kreira efektivne PPC kampanje kako bi postigli maksimalan povrat ulaganja.

Kroz ciljano oglašavanje na popularnim platformama društvenih mreža, kao što su Facebook, Instagram i LinkedIn, pružamo klijentima mogućnost da dosegnu svoju publiku, povećaju brendovu vidljivost i ostvare konverzije.

Naša agencija prati i optimizuje kampanje kako bi obezbedila najbolje rezultate i pomogla klijentima da ostvare svoje marketinške ciljeve na društvenim mrežama.

Spremni da
sarađujemo

Scroll to Top
Call Now Button