Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

Prijavite se za našu besplatnu analizu sajta i online biznisa kako biste dobili detaljan uvid u trenutno stanje i pravac kojim trebate da idete. Naši stručnjaci će pažljivo pregledati vaš sajt, proceniti vašu prisutnost online i identifikovati prilike za poboljšanje. Na kraju, dobićete personalizovanu strategiju za razvoj svog biznisa.

free marketing strategija

Popuni upitnik i dobićeš kompletnu analizu tvog biznisa trenutno online i predlog efikasne strategije (koju možeš početi primeniti), a koja ti može pomoći da postigneš skoro 200% rasta u narednih 90 dana. 

Ostalo je još nekoliko slobodnih termina...
0%
biznis-plan-strategija-marketing

analiza Plan za rast profita​

Detaljnom analizom tržišta i trenutnog stanja vašeg online biznisa,  kreiraćemo plan razvoja i sistem funnela kroz dostupne kanale na kojima se vaša ciljna grupa nalazi.

DETALJNA ANALIZU VAŠEG BIZNISA

Koristimo i softver za predviđanje toplotnog mapiranja kako bismo naprednom i tačnom analizom ponašanja potencijalnih klijenata na vašeg sajta identifikovali nedostatke u konverziji koji sprečavaju razvoj Vašeg biznisa i veće zarade iz dana u dan.

Jedino pravim podacima možeš odrediti putanju razvoja online biznisa. Vodeći se Google Analitikom, Search Console i drugim alatima koji nam daju tačne podatke o tvom biznisu. Koristeći ove podatke i kroz detaljnu analizu konkurencije, potencijala tržišta možemo napraviti plan koji će imati budućnost baš kao i tvoj biznis.

rast online prodaje 200% veća prodaja

Otkrićemo Vam gde se nalaze najbolji potencijalni klijenti i „hiperaktivni kupce“ na tržištu za vaš proizvod/uslugu. Otkrivanje novog potencijala i hiperprofitabilnih, neiskorištenih segmenata saobraćaja u vašem biznisu (ovo do sada niste nigde videli) uspećete da konvertujete % više prodaje. 

biznis plan korak po korak

Zamisli koliko je lakše kada znaš koji je tvoj sledeći korak u biznisu koji će ti poboljšati poslovanje a samim tim i povećati profit.

Osmislićemo jasan proces koji možeš da pratiš i optimizuješ. Znaćeš tačno koji su ti procesi prioritet za rast biznisa.

Želiš analizu svog biznisa?

Dobićeš kompletnu analizu tvog biznisa trenutno kao i predlog efikasne strategije koja ti može pomoći da skoro DUPLO povećaš profit u narednih 90 dana i za tebe je ova strategija GRATIS.

Scroll to Top