Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

Najbolja SEO ponuda

koju ste ikad videli

Znamo iz iskustva ovog kao i sajta klijenata da je SEO dugoročno isplativo rešenje za online biznis. Danas su društvene mreže nešto gde najviše provodimo vremena, ali kada nešto želimo da kupimo tražimo na Google-u.

Ovo je nešto što se neće promeniti, Google je jedini pretraživaš koji svakodnevno koristi ceo svet. Znate onu poslovicu: “Ako vas nema na Guglu kao da i ne postojite.” 

Da li SEO stvarno donosi prodaju?

Ovo su neki od rezultata novijih sajtova, koji nisu pre radili SEO ili su čak napravljeni pa odmah krenuli sa optimizacijom. Uz neke od ovih SEO kampanja vodili smo uporedo i PPC kampanje kako bi prodaja bila maximalna za neki ulog od 100-200 eur budžeta za mesec u reklamiranje (ovo zavisi od samog dogovora sa klijentom i to su klijenti koji su ugovorom od 12 meseci sa nama). 

Ali da pokažemo da je SEO kada se radi kako treba uspešan, ono što ovde ne prikazujemo su porast i organskog saobraćaja koji je doveo do ovih rezultata. 

Svesni smo da su klikovi okej ali da je KPI prodaja/sales važnija, jer znate kako kažu: “bez prodaje nema ni biznisa.”

Još neke statistike možete pogledati i na linkovima ispod. Ono što želimo da znaš je da je SEO optimizacija naša specijalnost zato i naš sajt gradimo po principu SEO #1 pa sve ostalo. 

Kako da kažemo da je SEO dobar za Vaš biznis ako ga i sami ne radimo za sebe! Zato volimo SEO jer je transparentan i merljiv.

Zašto je ova SEO ponuda za tebe?

Znamo da je period praznika, da je početak godine svima i nova rezolucija ali i prilika da nikad jače krene godinu. Zato smo odlučili da ti pomognemo da razviješ online biznis i prodaju.

Za ograničen broj ljudi koji već imaju sajt i online biznis spremni smo da radimo SEO u prva 3 meseca za 240 kako bi sam sajt počeo da donosi upite i/ili prodaju.

Potpisujemo ugovor i sve je transparentno! Nastavak saradnje nakon što ste se uverili u rezultate dogovoramo po standardnim cenama ili % zavisno od modela biznisa.

Ograničen broj projekata
0%

Kako bi uspeli da pružimo maximum usluge ograničili smo broj novih projekata koje ćemo raditi. Obzirom da je cela ova misija dugoročna saradnja, želimo da 100% budemo u vašem projektu aktivni. 

Ova ponuda je važi do kraja januara (31. januara 2024.) i neće više biti dostupna!

Možete popuniti formu ispod, napravićemo detaljnu analizu vašeg trenutnog stanja sajta i poslati dalje korake za početak.

Popunite formu ispod

Uradićemo besplatnu SEO analizu
trenutnog stanja Vašeg online biznisa.

*Ovo je savršena prilika koju možda nećete imati kasnije da neko sa expertizom u SEO optimizaciji radi baš na tvom projektu. Imamo ograničen broj kao i pravo da ukoliko vidimo da nismo savršen fit za saradnju (ne radimo crypto, gambling itd.) ne sarađujemo. Isključivo na ovoj stranici možete popuniti formu za ovu specifičnu ponudu.

Scroll to Top
Call Now Button