Google AdWords

Google AdWords kampanja – budite uvek na prvoj strani Googla, targetiranjem i objavljivanjem Google Ad – oglasa dobijate više klijenata i više profita. Rezultati su vidljivi odmah.

Google AdWords je najbolje rešenje za sve one koji hoće da brzo i jednostavno naprave svoju reklamnu kampanju. Koje su prednosti reklamiranja na Google?

  • Besplatno prikazivanje reklame a platite samo onda kada neko stvarno “klikne” na Vašu reklamu i dodje na Vaš sajt
  • Nakon prijavljivanja i odredjivanja budžeta nema dodatnih troškova niti zahteva
  • Laka integracija sa Vašim web sajtom
  • Vaša advertizing kampanja će reklamirati Vaš web sajt na Google.com i Google Maps i Google Partner Network po istoj ceni
  • Privucite više lokalnih korisnika na Vašu web stranicu i na taj način promovišite Vaš web sajt
  • Prodajte lako vaše proizvode/usluge online

Kada neko traži proizvod, uslugu, ili frazu koja je bliska ili koja bliže odredjuje Vas i Vaš proizvod, Google AdWords reklama se može pojaviti na vrhu rezultata pretrage, sa strane ili posle rezultata pretrage na Google.com sajtu

Da bi startovali Vašu Online Google reklamnu kampanju treba da postavite mesečni budžet i da nam pošaljete neke osnovne informacije o Vama i Vašem biznisu, a mi ćemo na osnovu tih informacija izabrati ključne reči i izraze koje će “aktivirati” Vaš oglas. Nije potreban nikakav dodatni menadžment i ne zaboravite plaćate samo kada neko stvarno klikne na Vašu reklamu i dodje na Vaš web sajt.

Popunite ovaj formular i naši “Google Qualified Individuals” će Vas kontaktirati da zajedno sa vama napravimo Vašu Online Kampanju.