Marketing Srbija – Izrada Web Sajta

Google AdWords

Google AdWords kampanja – budite uvek na prvoj strani Googla, targetiranjem i objavljivanjem Google Ad – oglasa dobijate više klijenata i više profita. Rezultati su vidljivi odmah.

Google AdWords je najbolje rešenje za sve one koji hoće da brzo i jednostavno naprave svoju reklamnu kampanju.

Koje su prednosti reklamiranja na Google?

  • Besplatno prikazivanje reklame a platite samo onda kada neko stvarno “klikne” na Vašu reklamu i dodje na Vaš sajt
  • Nakon prijavljivanja i odredjivanja budžeta nema dodatnih troškova niti zahteva
  • Laka integracija sa Vašim web sajtom
  • Vaša advertizing kampanja će reklamirati Vaš web sajt na Google.com i Google Maps i Google Partner Network po istoj ceni
  • Privucite više lokalnih korisnika na Vašu web stranicu i na taj način promovišite Vaš web sajt
  • Prodajte lako vaše proizvode/usluge online

Kada neko traži proizvod, uslugu, ili frazu koja je bliska ili koja bliže odredjuje vas i vaš proizvod, Google AdWords reklama se može pojaviti na vrhu rezultata pretrage, sa strane ili posle rezultata pretrage na Google.com sajtu.

Kako da počneš AdWords kampanju?

Da bi startovali vašu Online Google reklamnu kampanju treba da postavite mesečni budžet i da nam pošaljete neke osnovne informacije o vašem biznisu, a mi ćemo na osnovu svih tih informacija izabrati ključne reči i izraze koje će “aktivirati” vaš Google oglas koji bi za rezultat prikazali na prvoj strani Googla za datu reč.

Nije potreban nikakav dodatni menadžment i angažovanje sa vaše strane i ne zaboravite plaćate samo kada neko stvarno klikne na vašu Google reklamu i dodje na vaš web sajt.

Popunite ovaj formular i naši “Google Qualified Individuals” će vas kontaktirati da zajedno napravimo vašu Google Online Kampanju.

Šta je potrebno da počnemo Google reklamiranje?

Prva i osnovna stvar koji trebate imati jeste web sajt. Da bi pozicija vašeg google oglasa bila na prvoj strani potrebno je da ponudite veću cenu klika od konkurencije (ukoliko se borite za istu reč).

To možemo postići ukoliko je vaš sajt optimizovan za mobilne uredjaje, brzo očitava stranice sajta, pregledan i user friendly za korisnike.

Koliko košta reklamiranje na Google?

Cena Google oglasa nije uvek ista i ona varira u zavisnosti od frekvencije ključne reči za koju želite da se prikazuje vaš Google reklama. Ukoliko je ključna reč primer “frizer” njena cena je viša u odnosu na “frizer u Beogradu” jer se reč “frizer” koristi češće i u svakom kontekstu.

Ali ne brinite, nećemo pogadjati cenu 🙂 Nakon analize i pripreme Google AdWords kampanje za Vaš biznis znaćemo tačno cenu klika za svaku reč za koju želite da se vaša reklama prikazuje na Google.com

Call Now Button