Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

cena-seo-optimizacija-sajta

SEO optimizacija sajta – cena

Unapredite poziciju vašeg sajta na Googlu, sigurno se pitate kolika je cena SEO optimizacije za 1. stranu Googla? Pogledajte cene SEO paketa za vaš biznis ispod.

Cena za usluge SEO (optimizacija pretraživača) može značajno varirati u zavisnosti od različitih faktora, kao što su:

 1. Opseg posla: Trošak će zavisiti od obima posla koji treba obaviti. Na primer, da li je to samo osnovna SEO analiza i optimizacija pojedinačnih stranica ili celokupni SEO projekat sa dugoročnom strategijom.
 2. Konkurencija: Ako se takmičite u industriji sa velikom konkurencijom, SEO stručnjaci će morati uložiti više vremena i truda kako bi vas istakli na pretraživačima, što može uticati na cenu.
 3. Lokacija: Cene SEO usluga takođe mogu varirati u zavisnosti od lokacije firme ili SEO stručnjaka. Na primer, cene u većim gradovima ili razvijenim zemljama obično su više nego u manjim gradovima ili manje razvijenim zemljama.
 4. Reputacija i iskustvo: Cena će takođe biti odraz reputacije i iskustva SEO stručnjaka ili firme. Iskusniji i renomirani stručnjaci obično imaju veće cene.
 5. Tip ugovora: SEO usluge se mogu naplaćivati na različite načine, kao što su mesečna pretplata, satnica ili fiksna cena za projekat. Način naplate takođe može uticati na konačnu cenu. Ugovore najčešće sklapamo na minimum godinu dana (12 meseci).

Koliko koštaju SEO usluge ?

Opšte govoreći, cene SEO usluga mogu se kretati od nekoliko stotina do nekoliko hiljada dolara mesečno, u zavisnosti od gore navedenih faktora. Važno je konsultovati se sa nekoliko SEO stručnjaka ili agencija kako biste dobili procenu cene za vaš specifičan projekat. Nakon što pošaljete upit mi detaljno krojimo ponudu samo za vaš biznis.

SEO paket OSNOVNI oko 400€ /mesečno

 • Osnovna on-page optimizacija
 • Analiza ključnih reči
 • Procena konkurencije
 • Google Analytics i Webmaster
 • Optimizacija do 3 stranice/ ključne fraze

Cena varira u zavisnosti od samog projekta.

SEO paket BIZNIS oko 900€ /mesečno

 • Napredna on-page optimizacija
 • Analiza ključnih reči
 • Procena konkurencije
 • Google Analytics i Webmaster
 • Optimizacija svih strana + KWs growth
 • Link building (x5 linkova mesečno)
 • Copywriting
 • još mnogo toga

SEO paket EXPERT oko 1.700€ /mesečno

 • Napredna on-page optimizacija
 • Analiza ključnih reči
 • Procena konkurencije
 • Google Analytics i Webmaster
 • Optimizacija svih strana + KWs growth
 • Link building (x9 linkova mesečno)
 • Copywriting
 • još mnogo toga
Verujemo da je svaki biznis posebna priča, tako i cene nisu fiksne.
Pošaljite upit za SEO ponudu i dobićete analizu postojećeg sajta + cenu za vaš projekat

Zašto je SEO važan za vaš biznis?

Optimizacija sajta za ključne reči SEO on-off page. Postoji više od 200 SEO faktora za rangiranje koji mogu da pozitivno utiču na visoko pozicioniranje vašeg sajta na Googlu npr. kvalitetan i jedinstven sadržaj ,pristupačnost informacija i korisničko iskustvo ,brzina učitavanja sajta ,kvalitet naslova i opisa strana, povezanost sa društvenim mrežama ,kvalitet linkova i još mnogo drugih..

google-seo-optimizacija-prva-strana-googla-marketing-srbija-cena-seo

Sigurno želite da kada ljudi kucaju vaš proizvod ili uslugu na Google vi izadjete na 1.strani, upravo to je zasluga dobre SEO optimizacije vašeg sajta.

Link building

Mogućnost postavljanja linkova ka sajtova relevantim za vaš biznis. Sajtovi su visoko kotirani i posećeni u Srbiji i regionu. A kako je upravo broj linkova relevantih za vaš sajt jedan od faktora za SEO rangiranje korisno je imati linkove koji će doneti dobru poziciju na Google pretrazi.

Content marketing (web copywriting)

Mogućnost pisanja stručnih/ promotivnih tekstova i linkovanja kroz isti ka vašem sajtu. Ulaganje u SEO je dugoročno ulaganje u vaš sajt, sajtu samim tim povećava se i rang vašeg sajta na Googlu. U današnjem digitalnom dobu, ključ uspeha za poslovne subjekte leži u stvaranju snažne i autentične online prisutnosti. Jedan od najmoćnijih alata koji vam može pomoći u ovom naporu je Content Marketing, tačnije web copywriting – veština koja može transformisati vašu komunikaciju s publikom i pozitivno uticati na vaše poslovne rezultate.

Kvalitetan web copywriting usmerava se ka ciljnoj publici, razume njihove potrebe, želje i probleme, stvarajući sadržaj koji ih privlači i motiviše na akciju. Pričanje priče o vašem brendu omogućava vam da izgradite emocionalnu povezanost s potrošačima, što dovodi do dugoročne lojalnosti i ponovnih kupovina.

Takođe, dobro osmišljen sadržaj poboljšava vašu SEO optimizaciju, povećavajući vidljivost na pretraživačima i olakšavajući pronalazak vaših proizvoda ili usluga. Pružanje vrednih informacija pokazuje vašu stručnost i stvara poverenje u vaš brend, što značajno utiče na odluke potrošača o kupovini. Efikasno napisan web copy podstiče posetioce na akciju putem jasnih poziva na akciju (Call to Action), što povećava stopu konverzije/prodaje. Deljenje kvalitetnog sadržaja na društvenim mrežama i drugim platformama širi vašu publiku i povećava vidljivost vašeg brenda.

Ukupno gledano, Content Marketing, a posebno web copywriting, ima značajan potencijal da unapredi vaše prodaje, izgradi lojalnost i ojača vašu online reputaciju. Pažljivo osmišljen, relevantan i angažujući sadržaj može biti ključni faktor koji će vašu kompaniju izdvojiti od konkurencije i osigurati dugoročan uspeh na tržištu. Kada osvojite srca kupaca, uspeh je neizbežan!

Šta možete da očekujete za on-off page optimizaciju?

Kreiranje i dodavanje sitemap-a kako biste olakšali pretraživačima da prate i indeksiraju sve vaše stranice. Postavljanje datoteke “robots.txt” kako biste kontrolisali pristup pretraživača određenim delovima vaše stranice. Optimizacija web arhitekture sajta, uključujući jasnu i logičnu strukturu linkova kako bi se poboljšala navigacija i korisničko iskustvo. Korišćenje prijateljskih URL-ova koji su čitljivi i sadrže relevantne ključne reči kako bi se poboljšala vidljivost vaše stranice u pretraživačima.

Optimizacija naslova (titles) stranica kako bi bili privlačni, informativni i sadržali relevantne ključne reči. Dodavanje meta opisa (descriptions) za svaku stranicu kako bi se privukli posetioci iz pretraživača i povećala stopa klikova. Korišćenje breadcrumbs (putokazi) kako bi se poboljšala navigacija korisnika i omogućilo lakše snalaženje na stranici.

Korišćenje ALT oznaka za slike kako bi se poboljšala njihova vidljivost u pretraživačima i omogućilo indeksiranje slika. Korišćenje hijerarhije naslova (header hierarchy) kako bi se struktuirao sadržaj i istakle ključne teme. Optimizacija slika za brzo učitavanje, kompresiju i pravilno naznačene dimenzije kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo. Korišćenje internih linkova kako bi se poboljšala povezanost stranica i omogućilo lakše pretraživanje sadržaja.

Proverite dolazeće toksične veze i koristite Google Disavow alatku kako biste odbacili ili neutralisali negativne veze koje mogu štetiti vašoj stranici.

Analizirajte profil sidrenog teksta (anchor text) dolazećih veza kako biste osigurali raznolikost i prirodan raspored. Izgradnja prirodnog i raznovrsnog profila sidrenog teksta ključna je za izbegavanje preopterećenja sa optimiziranim ključnim rečima.

Podstičite prirodan rast dolazećih veza, fokusirajući se na pružanje kvalitetnog sadržaja koji će privući relevantne veze iz organičnih izvora. Izgradnja kvalitetnog sadržaja i pružanje vrednosti korisnicima dugoročno će rezultirati organičnim rastom dolazećih veza.

Redovno proveravajte i analizirajte najčešće korišćene metrike poput Domain Authority (DA), Page Authority (PA), Trust Flow (TF), Citation Flow (CF), Domain Rating (DR) i URL Rating (UR) kako biste dobili uvid u kvalitet dolazećih veza.

Analizirajte profil konkurencije kako biste identifikovali njihove izvore dolazećih veza i strategije izgradnje veza. Ovo vam može pružiti ideje i smernice za poboljšanje vašeg sopstvenog profila dolazećih veza.

Pravilno raspodelite dolazeće veze na različite stranice vaše veb lokacije. Osigurajte da veze budu ravnomerno raspoređene na relevantne stranice kako biste poboljšali vidljivost i autoritet celokupne veb lokacije.

Spremni da sarađujemo? Pošaljite upit za SEO ponudu


Da biste saznali više o SEO ceni za vaš projekat pošaljite upit iznad ili zakažite sastanak, gde bi razgovarali o vašim potrebama i samih KPI projekta. Naš tim će vam rado pomoći u izradi prilagođene SEO strategije koja će odgovarati vašem budžetu i ciljevima.

Scroll to Top
Call Now Button