Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

marketing-srbija-tutorijali

TUTORIJALI

Online tutorijali (korak po korak) kako da resite sve online probleme. Pratite hastag #MSrbijaTutorijal

Izvrsno je što želite naučiti više o WordPress-u, marketingu i SEO-u putem YouTube kanala. Postoji mnogo sjajnih kanala koji nude besplatne tutorijale i savete o ovim temama. Evo nekoliko popularnih YouTube kanala na koje biste mogli da se pretplatite kako biste unapredili svoje znanje:

  1. WPBeginner – Ovaj kanal je posvećen WordPress-u i nudi detaljne tutorijale o postavljanju, podešavanju i optimizaciji WordPress sajtova. Pronaći ćete korisne savete za rad sa temama, dodacima, sigurnošću i još mnogo toga.
  2. Neil Patel – Neil Patel je poznati stručnjak za digitalni marketing i SEO. Na njegovom kanalu možete pronaći obilje korisnih saveta o SEO optimizaciji, digitalnom marketingu, analitici i strategijama za povećanje saobraćaja na sajtu.
  3. Ahrefs – Ahrefs je poznat SEO alat, a njihov YouTube kanal nudi bogatstvo informacija o istraživanju ključnih reči, analitici, backlinkovima i drugim SEO taktikama.
  4. Moz – Moz je još jedan popularan SEO alat, a njihov YouTube kanal nudi vodiče, savete i analize koje će vam pomoći da bolje razumete SEO i kako poboljšati vidljivost vašeg sajta.
  5. Backlinko – Ovaj kanal vodi Brian Dean, poznati SEO stručnjak. Ovde možete pronaći visokokvalitetne tutorijale o SEO tehnikama, gradnji backlinkova i optimizaciji sadržaja.
  6. HubSpot – HubSpot je platforma za upravljanje marketingom i prodajom, a njihov YouTube kanal pruža znanje o inbound marketingu, automatizaciji marketinga i strategijama za privlačenje klijenata.
  7. Google Webmasters – Ovo je zvanični YouTube kanal Google Webmasters tima. Na ovom kanalu možete saznati najnovije informacije o Google pretraživaču, vodiče za optimizaciju sajtova i odgovore na često postavljana pitanja o SEO-u.

Ovo su samo neki od mnogih YouTube kanala koji se bave WordPress-om, marketingom i SEO-om. Pretraživanjem YouTube-a i traženjem specifičnih tema koje vas interesuju, možete pronaći brojne korisne resurse za unapređenje vaših veština i znanja. Srećno sa učenjem!

Scroll to Top
Call Now Button