Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

Izrada mobilnih aplikacija

Razvojem tehnologije razvija se i potreba za mobilnim aplikacijama. Da li je u pitanju izrada mobilnih aplikacija po vašoj specifikaciji ili je potrebno razviti-smisliti nov koncept-ideju mobilne aplikacije sa naše strane, a po vašim ciljevima i smernicama naš tim je tu za vas.

Izrada iOS / iPhone aplikacija

iOS operativni sistem jedan je od najzahtevnijih. A odobravanje aplikacija od strane Apple stora je nekad izuzetno dug i komplikovan i dug proces. Brojne prodedure koje se moraju ispoštovati, kako u brzini aplikacije, tako i u korisničkom iskustvu po iOS standardima nekada mogu i po nekoliko meseci odužiti datum aktivacije aplikacije.

Šta je NATIVE a šta WEB app ?

Izrada mobilnih IOS, Android ili Windows aplikacija se može razlikovati i kao native ili web aplikacije. Koja je razlika?

  • Native aplikacija ima svoj poseban sistem i stabilnija je u odnosu na web aplikaciju jer je njen source njena baza podataka specijalna za tu namenu.
  • Web aplikacija podatke “vuče” iz web sajta – sam naziv asocira zar ne? Web aplikacija može biti sporija u radu jer opet source podataka ide kroz/iz sajta.

Shodno performansama i vremenu izrade razlikuje se i cena, izrada web aplikacija za mobilne uredjaje je niža u odnosu na izradu native aplikacije.

Izrada Android aplikacija

Izrada Android aplikacija je naša specijalnost. Nekoliko Android developera iz našeg tima koji rade na projektima ovog karaktera u potpunosti mogu odgovoriti na vaše najsložnije zahteve.

Neretko je važno da se pre izrade same mobilne aplikacije backenda, odnosno baza podataka podesi i uskladi sa potrebama uvoz sadržaja u aplikaciju, što takodje zahteva stručno znanje, te se i u tom polju trudimo da u saradnji sa klijentom što pre uskladimo sve potrebne resurse sa kojih će se raditi uvoz sadržaja u aplikaciju, a sa osnovnim ciljem da aplikacije budu stabilne te izradjujemo poseban CMS sistem za korisnike.

Instalacija analitike posećenosti

Svaku aplikaciju, ukoliko klijent to poželi nakon lansiranja i pratimo, uz program održavanja i ažuriranja i dovodimo praktično do najbolje moguće verzije, koja proizvodi najveći broj konverzija, kupovina, upita i svega onoga što je prvenstveno cilj aplikacije.

Zamislimo da je svaka aplikacija mala digitalna fabrika, koja neretko direktno ili indirektno proizvodi novac, stoga se svako loše korisničko iskustvo može završiti kobno po klijenta, sa najvećom štetom da korisnik deinstralira aplikaciju. Istraživanja pokazuju da se nakon deinstalacije skoro 95% korisnika nikada ne vrati na istu!

Marketing za aplikaciju

Iako je proces izrade aplikacija za Andorid i iOS uredjaje prilčno složen i kompleksan, nakon izrade aplikacija i postavljanje u Google Play ili App store, posao tek zapravo počinje.

U ovom segmentu značajno je da odabarete kompaniju koja vam može obezbediti uslugu „od ideje do lansiranja“ ili popularno rečeno „ključ u ruke“ kada je app u pitanju.

Dok se aplikacija razvija o njoj se priča, diskutuje i analizira potencijalan marketing plan i izlaz na tržište. Zahtevan zadatak je da vaša aplikacija dodje do velikog broja korisnika, ali uz kvalitetne online kampanje kroz različite platforme, lako možemo stići do velikog broja instalacija.

Ukratko, ukoliko izradimo aplikaciju za vas mi je možemo i promovisati, dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu čime postižete konkurentniju cenu i ponudu, a samim tim posao teče brže i produktivnije.

Treba vam aplikacija za restoran, dostavu ili travel agenciju?

Izrada mobilnih i web aplikacija za restorane, dostavu, hotele, salone, putovanja, online prodaju kao i druge usluge konsaltinga, online kurseva i drugih možete pročitati ovde i saznati više o izradi ovih aplikacija.

Saznajte cenu izrade vaše aplikacije

Pošaljite nam detaljniji opis vaše aplikacije a mi ćemo vam poslati procenu cene izrade Aplikacije po vašim zahtevima.

Call Now Button