Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

pristup ga4 seo agenciji

Kako dodati pristup GA4-Google Analitici agenciji za SEO usluge?

U današnjem digitalnom dobu, praćenje i analiza podataka igraju ključnu ulogu u uspehu online poslovanja. Google Analytics 4 (GA4) pruža sveobuhvatan uvid u ponašanje korisnika na web sajtovima, omogućavajući vlasnicima sajtova i marketinškim stručnjacima da donose informisane odluke.

Kada krećete u saradnju sa agencijom za SEO usluge, deljenje pristupa GA4 računu postaje ključno kako bi se osigurala efikasna analiza i optimizacija performansi.

Prvi korak u procesu deljenja pristupa je prijava na Google Analytics račun/nalog/profil. Nakon uspešne prijave, treba odabrati odgovarajući račun i vlasničku imovinu koju želimo deliti sa agencijom. U Admin sekciji, pod opcijom User Management, dodajemo e-mail adresu agencije kako bismo pozvali saradnike.

Uputstvo GA4 (dodaj novog admina)

Kada se ulogujete u svoj nalog sa leve strane u meniju imate Admin dugme (settings ikonica).

ga4

Sada klikom na “Account access management” dobijate nov prozor sa trenutnim vlasnicima naloga.

ga44

Klikom na “+” dodajte email adresu kojoj želite da date pristup.

Prilikom dodavanja korisnika, važno je pažljivo odabrati nivo prava pristupa. Opcije poput “Read & Analyze” ili “Edit” jer omogućavaju određenu kontrolu nad podacima, a preporučuje se dodati minimalno radi analize i sigurnosti i integriteta informacija.

Nakon unosa e-mail adrese agencije, pritiskamo dugme za dodavanje korisnika “Add”. SEO agencija će primiti pozivnicu za pristup GA4 nalogu a nakon što je prihvati, moći će pregledavati i analizirati podatke.

Saradnja je bolja kada su podaci transparentni

Dijalog između vlasnika web sajta i agencije za SEO usluge postaje jednostavniji i efikasniji kroz ovaj proces deljenja pristupa. Važno je redovno pratiti ovlašćenja i osigurati da samo ovlašćeni korisnici imaju pristup osetljivim informacijama.

U zaključku, deljenje pristupa Google Analytics 4 sa agencijom za SEO usluge predstavlja ključnu komponentu uspešnog online marketinga. Kroz transparentnost i saradnju, vlasnici veb sajtova i marketinški stručnjaci mogu zajedno raditi na optimizaciji performansi i postizanju željenih ciljeva.

Podeli sa prijateljima:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Scroll to Top
Call Now Button