Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

app-store-ios-developer-account

Kako otvoriti nalog na App Store za developera iOS aplikacija

Da bi mogli da postavite aplikaciju za iPhone na App Store morate prethodno otvoriti nalog odnosno registrovati se kao developer (bilo pojedinac ili kompanija).

Na zvaničnom sajtu Apple Developer Program nalazi se sve što vam je potrebno da se registrujete. Evo šta sve uključuje membership za developera:

programs-whats-included-appstore

Kako se registrovati na App Store?

Klikom na Enroll otvoriće vam se polje kao na slici ispod. Potrebno je da pre toga imate Apple ID jer će vam to prvo tražiti kada kliknete na “Start Your Enrollment“.

Kada unesete vaš Apple ID i password, preusmeriće vas na pravila i uslove, savetujemo da ih obavezno detaljno pročitate i preuzmete pdf.

Nakon što ste to uradili potrebno je da popunite detaljno vaše podatke, nakon čega plaćate određeni fee za membership.

Ako vam je potrebna pomoć oko naloga ili želite da kompletno uradimo aplikaciju za vas, pišite nam na e-mail: “info@marketingsrbija.rs“.

Već imate aplikaciju koju želite da plasirate korisnicima?

Sledeći korak nakon aplikacije je marketing iste. U moru aplikacija danas koje se nalaze na App Storu i korisnici koji su već navikli samo na one najkorisije, pogotovu ako ste početnik teže je izboriti se na tržište.

Ali uz dobru marketing strategiju to možete postići u kratkom roku, sudbinu popularnosti vaše aplikacije zavisi od vaše ciljne grupe i predstavljanja same app istoj kroz kreativnu i smislenu kampanju na društvenim mrežama, ostalim portalima čak i influenserima.

Podeli sa prijateljima:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Scroll to Top
Call Now Button