Marketing Srbija – Sajtovi + SEO

novisad-ns-agencija-marketing-digitalna

Marketing agencija Novi Sad

Tražite inovativna rešenja koja će vašem poslovanju doneti procvat na digitalnoj sceni? Onda ste na pravom mestu! U MarketingSrbija agenciji u Novom Sadu, posvećeni smo vašem uspehu i pružamo sveobuhvatne marketinške strategije prilagođene baš vašim potrebama.

Kao lideri u digitalnom svetu, MSrbija ima za cilj da pomogne preduzećima svih veličina da ostvare svoj puni potencijal na internetu. Naš stručni tim u marketingu, web dizajnu, SEO optimizaciji i društvenim mrežama, stvara holistički pristup koji će vam pomoći da se izdvojite iz konkurencije i postignete održiv rast.

Naše usluge:

SEO optimizacija:

Povećajte svoju online vidljivost i privucite više kvalitetnih posetilaca na svoj sajt uz naše napredne SEO tehnike. Borite se za prvu poziciju na Google pretrazi i dominirajte u vašoj industriji.

Društvene mreže:

Iskoristite moć društvenih mreža za izgradnju zajednice vernih pratilaca i pretvorite ih u lojalne kupce. Naša kreativnost u kreiranju kampanja će vaš brend istaći iz mase.

Pay-Per-Click (PPC) oglašavanje:

Naši PPC stručnjaci će osigurati da svaki potrošeni dinar na reklame donese merljive rezultate. Ostvarite maksimalni povraćaj na ulaganje i postignite ciljane konverzije. PPC oglašavanje, poznato kao plaćeno oglašavanje po kliku, predstavlja digitalnu marketinšku strategiju gde oglašivači plaćaju samo kada korisnici kliknu na njihove oglase. Oglasi se prikazuju na internet pretraživačima, društvenim mrežama i drugim digitalnim platformama.

PPC oglašavanje donosi brze rezultate i omogućava precizno targetiranje ciljne publike prema ključnim rečima, lokaciji i interesovanjima. Prateći performanse kampanje, oglašivači mogu kontrolisati budžet i optimizovati rezultate. Ova vrsta oglašavanja omogućava biznisima da privuku relevantnu publiku i ostvare merljive rezultate na različitim online platformama.

Pay-Per-Click (PPC) oglašavanje je oblik digitalnog marketinga u kojem oglašivači plaćaju za svaki klik na njihov oglas. Oglasi se obično prikazuju na internet pretraživačima, društvenim mrežama, veb sajtovima i drugim digitalnim platformama. PPC oglašavanje je često povezano sa Google Ads (ranije poznatim kao Google AdWords) za pretraživačke oglase i društvenim mrežama za socijalne oglase.

Kako funkcioniše PPC oglašavanje?

 • Oglašivači postavljaju oglase na određene ključne reči ili ciljne grupe korisnika.
 • Kada korisnik pretražuje određene ključne reči ili ispunjava kriterijume ciljne grupe, oglasi se prikazuju na vrhu rezultata pretrage ili na relevantnim veb sajtovima i društvenim mrežama.
 • Oglašivači plaćaju samo kada neko klikne na njihov oglas, a cena po kliku varira u zavisnosti od konkurencije za određene ključne reči ili ciljne grupe.

Zašto je PPC oglašavanje dobro za biznise?

Brzi rezultati: PPC oglašavanje omogućava brzo postizanje vidljivosti i privlačenje ciljane publike na vaš veb sajt ili landing stranicu. To je posebno korisno kada želite brzo povećati promet i prodaju.

 • Precizno targetiranje: Možete ciljati određene ključne reči, geografske lokacije, demografske podatke i interese korisnika kako biste prilagodili kampanje vašoj ciljnoj publici. To vam omogućava da trošite budžet samo na relevantne korisnike.
 • Merenje performansi: PPC platforme pružaju detaljne analize i praćenje rezultata kampanje. Možete videti koliko je klikova, konverzija, troškova po konverziji i druge ključne metrike. Ovo vam pomaže da bolje razumete efikasnost vaših oglasa i optimizujete ih za bolje rezultate.
 • Kontrola budžeta: PPC oglašavanje vam omogućava da imate potpunu kontrolu nad budžetom. Možete postaviti dnevne ili mesečne ograničenja troškova kako biste se prilagodili vašim finansijskim ciljevima.
 • Dostupnost na različitim platformama: PPC oglasi mogu se prikazivati na različitim platformama, uključujući Google pretraživač, Bing, društvene mreže poput Facebooka, Instagrama, Twittera i LinkedIna. Ovo vam omogućava da dosegnete različite segmente publike na različitim kanalima.

Ukratko, PPC oglašavanje je moćan alat koji omogućava biznisima da brzo privuku relevantne korisnike, poboljšaju vidljivost, povećaju konverzije i ostvare povrat na uloženi marketing budžet. Pravilno postavljene i optimizovane PPC kampanje mogu doneti značajan rast i uspeh vašem biznisu na digitalnom tržištu.

Web dizajn i razvoj:

Web dizajn i razvoj su ključni elementi za izgradnju moderne i funkcionalne web stranice. U MSrbija agenciji, naš tim stručnjaka za web dizajn i programiranje posvećen je stvaranju vizuelno atraktivnih, korisnički orijentisanih i tehnički naprednih web rešenja koja će vašem poslovanju doneti pravu vrednost.

Naš pristup:

 1. Kreativni dizajn: Svestrani i talentovani dizajneri u našem timu koriste najnovije tehnike i trendove kako bi kreirali estetski privlačne i brendu prilagođene dizajne. Svaki detalj na sajtu je pažljivo osmišljen kako bi ostavio snažan utisak na vaše posetioce.
 2. Korisničko iskustvo (UX): Razumemo koliko je važno da vaši posetioci imaju ugodno iskustvo prilikom korišćenja vašeg sajta. Fokusiramo se na optimizaciju korisničkog iskustva kako bi navigacija bila intuitivna, a informacije lako dostupne.
 3. Responsivnost: Svesni smo važnosti prilagodljivosti na različite uređaje. Svi sajtovi koje kreiramo su potpuno responsivni, što znači da će se savršeno prikazivati na desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima.
 4. SEO optimizacija: Prilikom izrade web stranica, posebnu pažnju posvećujemo SEO optimizaciji. Ovo će vam pomoći da se bolje rangirate na pretraživačima i privučete više organskog saobraćaja.
 5. CMS integracija: Omogućujemo vam lako upravljanje sadržajem na vašem sajtu kroz jednostavne Content Management System (CMS) platforme. Bez potrebe za tehničkim znanjem, možete ažurirati informacije na vašem sajtu i održavati ga aktuelnim.
 6. Sigurnost i performanse: Vodimo računa o sigurnosti vašeg sajta i pružamo tehnološki napredna rešenja kako bi vaša web stranica bila bezbedna od potencijalnih napada. Takođe, optimizujemo performanse kako bi vaš sajt brzo učitavao i pružao najbolje iskustvo korisnicima.

Neka vaša web stranica postane vaš najmoćniji alat za digitalno predstavljanje.

E-mail marketing: Održavajte redovan kontakt sa svojim klijentima putem personalizovanih e-mail kampanja koje povećavaju angažovanje i konverzije.

Zašto izabrati nas:

Iskustvo: Sa dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu, naš tim poseduje bogato znanje i uspešne projekte u raznim industrijama.

Individualni pristup: Razumemo da svako preduzeće ima svoje specifične izazove i ciljeve. Zato pristupamo svakom klijentu individualno i pružamo prilagođena rešenja.

Transparentnost: U MSrbija agenciji insistiramo na transparentnosti u svakom koraku. Redovno izveštavamo o rezultatima naših kampanja i otvoreno komuniciramo sa klijentima u Beogradu , Novom Sadu ili u celom svetu online.

Inovativnost: Praćenje najnovijih trendova u digitalnom marketingu je ključ našeg uspeha. Uvek smo korak ispred konkurencije.

Posvećenost rezultatima: Naš krajnji cilj je vaš uspeh. Postavljanje merljivih ciljeva i konstantno praćenje performansi pomaže nam da garantujemo pozitivne rezultate.

Neka vaša digitalna transformacija počne danas!

Podeli sa prijateljima:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Scroll to Top
Call Now Button